Слаба промивна сила на казанчетоТоалетно казанче, монтаж на стена.

Въпроси и Отговори (5)
#673 Антония Вълова | 12.04.2015 14:07
Ремонт на тоалетно казанче
Комплименти за сайта! Впечатлена съм от отговорите Ви! Попаднах случайно тук и имам следния проблем: преди няколко месеца сменихме старото тоалетно казанче с ново такова, севлиевско, но не на Видима, пластмасово, със стиропор против конденз и с бутони за 3/6 л. Но тези литри или по-скоро силата може би на изтласкване на вода сякаш не са достатъчни. Доливаме с кофа вода, за да измием. Със старото казанче / с ръчка отстрани / нямах такъв проблем. Майстор ни го инсталира. Какъв може да е проблема и имате ли специалисти в Бургас?
Администратор | 16.04.2015 16:32
Ремонт на тоалетно казанче
Здравейте, извиняваме се за закъснелия отговор. Проблема може да е в тръбата, която влиза в тоалетната чиния - издърпайте я около 1 см навън.
#692 Дани | 09.05.2015 22:05
Ремонт на тоалетно казанче
Здравейте. Скоро си сменихме тоалетната чиния, не сменихме казанчето и имаме проблем с оттичането. От време навреме казанчето отмива всичко, но се случва и да не се оттича. То е монтирано високо, на Санитапласт е. Пробвала съм с: кола, оцет и сода за хляб, топла вода, дори съм ползвала пръчка, за да може да се отмие. От тоалетната чиния ли е, от казанчето ли не знам, но откакто сменихме тоалетната чиния имаме този сериозен проблем! Какво да направя. Ще кача снимка след малко.
Администратор | 09.05.2015 22:42
Ремонт на тоалетно казанче
Здравейте, вероятно тръбата която идва от казанчето и влиза в чинията е вкарана докрай - издърпайте я около 1 см навън.
#694 Дани | 09.05.2015 23:36
Ремонт на тоалетно казанче
здравейте. преди около 2 часа написах за проблема си с казанчето, което не се оттича често и не винаги отмива. казанчето е на санипласт и закачено над тоалетната чиния. наскоро правихме ремонт в апартамента и в тоалетната ни сложиха сифон и смениха тоалетната ни чиния със задно оттичане, и откакто я смениха започнаха проблемите с казанчето, не стана веднага, а постепенно. казанчето не е сменено. с предишната тоалетна чиния нямахме никакви проблеми! налага се всеки път да сипваме с кофи, за да се отмие и не винаги се отмива. сипвала съм: сода за хляб с оцет и после топла вода, кола, само оцет и нищо не помогна. благодаря предварително!
пластмасово тоалетно казанче изпразващ механизъм поплавък и изпразващ механизъм